Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα

Κάθε επαφή με τους δημοσιογράφους προσπάθησε να αποφύγει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το σε βάρος του πόρισμα από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος όταν το μεσημέρι της Δευτέρας βγήκε από το γραφείο της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» στο κέντρο της Αθήνας, στη θέα των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καμερών άρχισε σχεδόν να τρέχει προς ένα τζιπ που τον περίμενε.

Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν κάποια δήλωση ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απέφυγε να πει το παραμικρό προσπαθώντας με το χέρι του να κρατήσει σε απόσταση τις τηλεοπτικές κάμερες και τα μικρόφωνα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...