Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κοντά στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα η Αστυνομία

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στην Ανδραβίδα φαίνεται πως είναι οι Αρχές. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών.

Για την υπόθεση αναζητείται ένας 57χρονος Έλληνας κάτοικος της περιοχής, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι του 57χρονου, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της του σοκαριστικού εγκλήματος.

Ο 57χρονος αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις ώρας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ζωή τόσο των γονιών όσο και των δυο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών.

Τα πτώματα των τεσσάρων ανακάλυψε ο 11χρονος γιος της γυναίκας από τον πρώτο γάμο της.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα κ.α.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτημάτων:
Ποιος είχε τη δυνατότητα να διακόψει την παροχή ρεύματος στο σπίτι;
Ποιος είχε τη δυνατότητα να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να παραβιάσει την πόρτα;
Ποιος είχε διαφωνίες με την οικογένεια και στο παρελθόν;
Ποιου το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί σε κάμερα κοντά στο σπίτι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης και συγκεκριμένα ο γιος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος είναι άφαντος από το βράδυ της Τετάρτης.

Αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σπίτι του και τον αναζητούν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ο δράστης φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ

Το ζευγάρι Μαρία και Αρμάντο Κλότσι και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι τους και τις σορούς τους βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο 11χρονος γιος της μητέρας από τον πρώτο γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πατρίς”, ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιό του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Η ιατροδικαστική διερεύνηση

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και ήδη εξετάζονται τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την παρακείμενη αποθήκη, όπως και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...