Δευτέρα
17 Αυγούστου 2026

Κόρινθος: Δύο Ρουμάνες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν 61χρονο Έλληνα μετά από καβγά

Ελλάδα

Αιματηρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου στις Αρχαίες Κλεωνές στην Κόρινθο. Ένας 61χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι και δύο γυναίκες συνελήφθησαν.

Δύο γυναίκες από τη Ρουμανία, ηλικίας 57 και 31 ετών, ενεπλάκησαν σε διαπληκτισμό με τον 61χρονο. Κατά τη διάρκεια της έντασης, φέρονται να του επιτέθηκαν και να τον τραυμάτισαν με μαχαίρι. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας.

Ο 61χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η Αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν το επεισόδιο σε προσωπικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 17 Αυγούστου, γιορτάζουν οι: Λευκοθέα, Λευκοθέη Μύρων, Μύρωνας, Μύρα, Μίρκα Στράτος, Στράτων, Στράτης, Στράτα, Στρατία, Στρατίνα, Στρατούλα

Φόρτωση άρθρων...