Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αρνητής Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ελλάδα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε από το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, από το βράδυ της Δευτέρας είχε ενημερωθεί από τον θεράποντα ιατρό του «σκληρού αρνητή» του κορωνοϊού, Μητροπολίτη, ασθενοφόρο για να τον παραλάβει από την οικία του και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου. Παρ' όλα αυτά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αρνήθηκε να νοσηλευτεί και θέλησε να παραμείνει στην οικία του, όπου συνέχιζε να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Τελικά, το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου και μετά από την επίμονη στάση συγγενικών του προσώπων, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταβεί στην οικία του στο Αγρίνιο και να τον παραλάβει.

Κατά την παραλαβή του από το ασθενοφόρο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μητροπολίτης συνέχισε να αρνείται τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τελικά ο Σεβασμιώτατος επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου πριν από λίγη ώρα, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...