Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Και επισήμως τρίμηνη η διάρκεια του πιστοποιητικού νόσησης

Ελλάδα

Με απόφασή του, το υπουργείο Υγείας αποδέχεται την εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων και έτσι η διάρκεια του πιστοποιητικού νόσησης θα είναι πλέον τρίμηνη. Σε ανακοίνωσή του υπουργείο αναφέρει:

«Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για μείωση του χρόνου ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης από τους 6 μήνες στους 3 μήνες, θα ακολουθήσει σχετική ΚΥΑ για την εφαρμογή των μέτρων, η οποία θα εξειδικεύσει τον τρόπο υλοποίησης της 3μηνης ισχύος, καθώς και νομοθετική τροπολογία για τις ειδικές κατηγορίες».

Σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, όσα πιστοποιητικά είχαν εκδοθεί έως το τέλος του Οκτωβρίου λήγουν στις 31 Ιανουαρίου 2022. Όσα εκδόθηκαν από την 1η Νοεμβρίου και μετά θα λήγουν εντός τριών μηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Φόρτωση άρθρων...