Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Έρχεται νέα παράταση των μέτρων προστασίας

Ελλάδα

Πολύ πιθανή είναι η νέα παράταση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Το πιθανότερο είναι τα μέτρα να παραταθούν τουλάχιστον έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα συνεχίζουν να προβληματίζουν τις πολιτικές και υγειονομικές Αρχές της χώρας. 

Οι υψηλοί αριθμοί κρουσμάτων, εισαγωγών στα νοσοκομεία, διασωληνωμένων και θανάτων οδηγεί σε νέα παράταση των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ δύσκολο φαίνεται ότι θα είναι η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να εισηγηθεί αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, προς την Κυβέρνηση την άρση ορισμένων μέτρων προστασίας έναντι της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι για μία ακόμη φορά η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να εισηγηθεί νέα παράταση στην ισχύ των εφαρμοζόμενων μέτρων, παράταση έως τουλάχιστον τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο και φέτος – Απαγορεύεται η πρόσβαση από θαλάσσης και από στεριάς

Την απαγόρευση της πρόσβασης στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, τόσο στην παραλία από θαλάσσης όσο και από την στεριά, από το λεγόμενο πλάτωμα, αποφάσισαν και ανακοίνωσαν, με κοινή υπουργικ...

Πάτρα: Απείλησαν μάρτυρα οι βομβιστές του ΑΤΜ

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και ψύχραιμοι ήταν οι δυο άγνωστοι που ανατίναξαν το ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ στην Οβρυά της Πάτρας. Οι δράστες φαίνετα...

Φόρτωση άρθρων...