Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Σημαντική αύξηση των ραντεβού εμβολιασμού - Έχουν τετραπλασιαστεί σε σχέση με τον Οκτώβριο

Ελλάδα

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα ραντεβού για εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Τα ραντεβού εμβολιασμών έχουν αυξηθεί σημαντικά, ειδικά μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, αλλά και της έξαρσης των κρουσμάτων, ανέφερε ο Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ακόμα, ο Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε ότι έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των ραντεβού σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, προκειμένου να αναγνωρίζονται τα πιστοποιητικά από άλλες χώρες, όπως Βρετανία και ΗΠΑ.

«Μεγάλη αύξηση, +60% στους εμβολιασμούς 1ης δόσης τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτησή του στο facebook. 

Παράλληλα, παραθέτει στοιχεία από τα στατιστικά εμβολιασμού για την COVID-19 - data.gov.gr.

Ο Τάσος Γαϊτάνης τονίζει ότι την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν 73.789 πρώτες δόσεις εμβολίου, όταν την εβδομάδα 24-31/10 έγιναν μόλις 45.421 δόσεις.

«Είχαμε δηλαδή αύξηση 60,2% των νέων εμβολιασμών σε μία εβδομάδα. Με πειθώ, με χρήση των επιστημονικών δεδομένων και με την εξαγγελία των νέων μέτρων, ο εμβολιασμός προχωρά», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...