Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Απόπειρα ληστείας με ομηρία στα ΕΛΤΑ

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί. Ένας άντρας μπήκε μέσα στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, έδεσε τους υπαλλήλους με δεματικά καλωδίων και έπειτα απείλησε μια υπάλληλο με όπλο για να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Μία γυναίκα υπάλληλος, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο μετέβη ομάδα ΔΙΑΣ που ήταν πολύ κοντά. Ο δράστης απειλώντας τους, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Αυτόπτης μάρτυρας στη ληστεία με ομηρία που έγινε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ Κορωπίου περιέγραψε όσα είδε στον ΑΝΤ1.

Ο δράστης περίμενε τον πρώτο υπάλληλο, ο οποίος έφτασε γύρω στις 7:30 στην δουλειά του. Υπό την απειλή όπλου, τον ανάγκασε να ανοίξει την πόρτα και να μπουν μαζί μέσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έδεσε με τάιρ-απ και άρχισε να ψάχνει στο εσωτερικό για χρήματα. Στο μεταξύ, έφτασε στα ΕΛΤΑ και η διευθύντρια του καταστήματος. Ο υπάλληλος, κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Ο δράστης κατάλαβε ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι άνδρες της ΔΙΑΣ είχαν ήδη φτάσει στο σημείο και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

“Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο”, ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

“Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν”, πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη - Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

Την έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35...

Φόρτωση άρθρων...