Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δολοφονία στην Κω: Άλλαξε την κατάθεσή του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός - Ισχυρίζεται ότι παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της

Ελλάδα

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και πήγαν σπίτι του γιατί η ίδια ήθελε να πάει τουαλέτα και στη συνέχεια ήπιαν μερικές μπίρες. Αργότερα την πήγε με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ' όπου την πήρε και την παρέδωσε στον σύντροφό της.

Στο σπίτι την ώρα που πήγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την κοπέλα ήταν και ο συγκάτοικός του.

Οι ισχυρισμοί αυτοί αλλάζουν και τα δεδομένα της κατάθεσης του συντρόφου της Αναστάζια, ο οποίος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα και μάλιστα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει φαινόταν ότι δεν πήγε να την παραλάβει. Ο 28χρονος Πολωνός δεν θεωρήθηκε ύποπτος και του επιτράπηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της 27χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Φόρτωση άρθρων...