Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κως: Αυτοκίνητο έπεσε σε κοπάδι με 17 πρόβατα - Σκοτώθηκαν τα 4

Ελλάδα

Ο χρόνος «πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα για έναν εργαζόμενο στην Κω καθώς όσο κατευθυνόταν προς την δουλειά του με το αυτοκίνητό του, μετά από μια στροφή στην περιοχή Πολέμη, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του ένα κοπάδι πρόβατα που είχαν σταματήσει στη μέση του δρόμου.

Τότε, ο οδηγός φοβήθηκε και αιφνιδιάστηκε όμως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει δεν του επέτρεψε να σταματήσει έγκαιρα. Επομένως, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο κοπάδι που αποτελείτο από συνολικά 17 πρόβατα και τα παρέσυρε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό τεσσάρων από αυτά. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε από την πρόσκρουση πάνω στο κοπάδι, ενώ στο αυτοκίνητό του προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας που διαπίστωσαν ότι τα πρόβατα περιφέρονταν μόνα χωρίς την εποπτεία βοσκού, ο οποίος αναζητείται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκύρος: Οι 65 παράνομοι μετανάστες στο κλειστό γήπεδο - Από που ξεκίνησαν - Πώς μεταφέρθηκαν

Όπως αποκάλυψε το eviaonine στις 4 ξημερώματα εντοπίστηκαν στην παραλία Καρεφλού 65 παράνομοι μετανάστες Συριακής καταγωγής που μεταφέρθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. ...

Συνελήφθη μέλος συμμορίας που έκλεβε έξυπνες συσκευές από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία, ένα 45χρονο αμέσως μετά τη διαφυγή ...

Φόρτωση άρθρων...