Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κως: Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

Ελλάδα

Ο άνθρωπος που φέρεται να είδε τελευταίος την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια στην Κω είναι ο εικονιζόμενος 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Ο 32χρονος από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος από τις Αρχές, ενώ έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τα πάντα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν γνωρίζει ότι έχει βρεθεί η σορός της Αναστάζια.

Η Αναστάζια βρέθηκε νεκρή χθες ύστερα από έξι ημέρες ερευνών, σε σημείο που βρίσκεται σε ευθεία γραμμή από την πίσω πόρτα του σπιτιού του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού. Η απόσταση υπολογίζεται στο ένα χιλιόμετρο, ενώ οι αρχές θεωρούν ύποπτο το γεγονός ότι ναι μεν η κάμερα κατέγραψε την Αναστάζια να μπαίνει στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού μαζί του στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά δεν την κατέγραψε ποτέ να βγαίνει, όπως κατέγραψε τον 32χρονου να εξέρχεται της οικίας του στις 12 περίπου το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στοιχεία που τον καθιστούν ύποπτο είναι ακόμη το γεγονός ότι φέρει αμυχές και εκδορές, ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι την επομένη της εξαφάνισης των είδαν με χώματα, αλλά και το εισιτήριο που έβγαλε την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας για Ιταλία χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος ούτε καν ο συγκάτοικός του, ο οποίος μπαίνει και αυτός στο κάδρο των ερευνών και αυτό γιατί οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της Αναστάζια -όποιος και αν ήταν αυτός- να είχε κάποιον συνεργό.

Περαιτέρω στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από την έρευνα DNA που θα γίναι από τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα νύχια της 27χρονης αλλά και τα τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα βρεθούν στη σορό της, το σεντόνι και της σακούλες με τα οποία ήταν σκεπασμένη. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι η Αναστάζια δολοφονήθηκε δια ασφυξίας και ότι υπέστη ιδιαίτερα βασανιστικό θάνατο.

kos_bagladesh

Στον ανακριτή ο 32χρονος

«Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατά την έξοδό του από τον ανακριτή ενώ παραμένει ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώ η κατηγορία της αρπαγής παραμένει για τον 32χρονο και δεν έχει αναβαθμιστεί. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα ενώ στους αστυνομικούς είχε ισχυριστεί πως το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσπρωτία: 17χρονος πέθανε από έμφραγμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί οικογένεια στη Θεσπρωτία, καθώς πέθανε την ώρα που κοιμόταν ένας 17χρονος. Ο 17χρονος πέθανε από έμφραγμα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή κ...

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Φίτσο: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, εκφράζει με ανάρτησή της στο Τwitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλ...

Φόρτωση άρθρων...