Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κως: Μήνυμα-«φωτιά» στο κινητό του Μπαγκλαντεσιανού για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός έπεσε από την πρώτη στιγμή σε αντιφάσεις που προβλημάτισαν τους αστυνομικούς, αλλά επέμενε πως δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Μια σειρά από βίντεο και μαρτυρίες ξεκαθάρισαν το θολό τοπίο. 

Το τελευταίο καθοριστικό στοιχείο προήλθε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έστειλε ο 32χρονος σε ομοεθνείς του στην Ιταλία, μέσα από το οποίο φέρεται να ομολογούσε την πράξη του.

«Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα» έγραφε, μεταξύ άλλων, ο 32χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

Tο πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Αργότερα, όμως, πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία. Για αυτή την κίνηση δεν ενημέρωσε κανέναν. Ούτε καν τον Πακιστανό συγκάτοικό του.

Στους αστυνομικούς έλεγε πως δέχτηκε πρόταση για δουλειά και την αποδέχτηκε επειδή το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Οι αξιωματικοί κράτησαν την απάντησή του και περίμεναν την ανάλυση από το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...