Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κουφονήσια: Άγριος ξυλοδαρμός 39χρονης γυναίκας επιχειρηματία από το Κολωνάκι

Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός 39χρονης γνωστής επιχειρηματία του Κολωνακίου διαπράχτηκε στα Κουφονήσια. Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 38χρονος σύντροφός της της επιτέθηκε και αφού της έριξε μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα βρίζοντας τη χυδαία, συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Νάξου. 

Ο 38χρονης είναι στέλεχος σε εταιρεία και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o στο παρελθόν φέρεται να έχει εμπλακεί σε «εκρηκτικά» συμβάντα ενώ το θύμα μετά το σοκ που υπέστη, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Ο εφιάλτης για την 39χρονη επιχειρηματία, άρχισε να ξεδιπλώνεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο 38χρονος φίλος της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και τη ζηλεύει παράφορα, βρίσκονταν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χώρα του νησιού. Όταν ο άνδρας, σε μια κρίση θυμού άρχισε να τη βρίζει όπως είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς του Κουφονησίων την έπιασε από τον λαιμό χτυπώντας την παράλληλα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Ένα άγριο και βάρβαρο σκηνικό που διήρκησε 2,5 ώρες, ξεκινώντας από το lobby του ξενοδοχείου για να καταλήξει στο δωμάτιο. Με τη γυναίκα να ξεφεύγει και απελπισμένη να τρέχει μέσα στη νύχτα να βρει τον Αστυνομικό Σταθμό για να καταγγείλει το συμβάν. 

Τελικά, στις 09:25 το πρωί της Κυριακής, ο 38χρονος παρουσιάστηκε στην Αστυνομία οπού οι άνδρες του Σταθμού Κουφονησίων του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης (άρθρο 361 Π.Κ), σε συνδυασμό με το νόμο 3500/2006 και Ν.4531/2018 «Περί ενδοοικογενειακής βίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε

Τις σκιώδεις γωνίες της δολοφονίας της γυναίκας από την Αλβανία που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι με ένα μαχαίρι στην κοιλιά προσπαθούν να φω...

Φόρτωση άρθρων...