Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του (Photos)

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα. Ένας 55χρονος φέρεται να σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο άνδρας αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει. Οι Αρχές τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού. 

Ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». 

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 24χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. O πατέρας του είχε φύγει με το αυτοκίνητο.

Ο δράστης εργαζόταν ως μάγειρας και σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με την άτυχη γυναίκα. Όλοι τον χαρακτηρίζουν ερειστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.

Η 46χρονη δούλευε ως καθαρίστρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι και είχε ενοικιάσει νέο διαμέρισμα. Όμως, στη συνέχεια, ζήτησε από την 46χρονη να τον δεχθεί πίσω, κάτι που η γυναίκα δέχθηκε και όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραίο.

Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι

 

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα. Ένας 55χρονος φέρεται να σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι.  Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.  Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.  Σύμφωνα
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...