Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα. Ένας 55χρονος φέρεται να σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο άνδρας αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει. Οι Αρχές τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού. 

Ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». 

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 24χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. O πατέρας του είχε φύγει με το αυτοκίνητο.

Ο δράστης εργαζόταν ως μάγειρας και σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με την άτυχη γυναίκα. Όλοι τον χαρακτηρίζουν ερειστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.

Η 46χρονη δούλευε ως καθαρίστρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι και είχε ενοικιάσει νέο διαμέρισμα. Όμως, στη συνέχεια, ζήτησε από την 46χρονη να τον δεχθεί πίσω, κάτι που η γυναίκα δέχθηκε και όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραίο.