Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κουμουτσάκος για Cosco: Η χώρα διασύρεται από έλλειψη αξιοπιστίας

Ελλάδα

Η χώρα διασύρεται από έλλειψη αξιοπιστίας, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με την εμπλοκή που έχει σημειωθεί με τη συμφωνία πώλησης του ΟΛΠ στην Cosco. Η ΝΔ αποδίδει την ευθύνη στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι από χθες η χώρα αντιμετωπίζει ένα ακόμη πλήγμα αναξιοπιστίας. «Η σύμβαση με την εταιρία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ήταν διαφορετική από αυτή που υπογράφηκε. Η χώρα διασύρεται από την έλλειψη αξιοπιστίας. Η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα και όχι στους υπουργούς του κ.κ. Δρίτσα ή Σπίρτζη».

Η εμπλοκή στην υποθεση της πώλησης του ΟΛΠ στην Cosco προκλήθηκε από την κίνηση του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος 48 ώρες πριν από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο, επιχείρησε να ανατρέψει τα συμφωνηθέντα, με το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Μέχρι και για ακύρωση της συμφωνίας προειδοποιούν οι Κινέζοι αν δεν αποκατασταθεί το αρχικό κείμενο. Κατόπιν αυτού, ο κ. Δρίτσας υποσχέθηκε να φέρει νομοτεχνικές βελτιώσεις στη Βουλή εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Στις φλόγες το εργοστάσιο της εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ επιχειρούν στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννί...

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Φόρτωση άρθρων...