Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κοζάνη: 20χρονος έκλεβε συστηματικά λάδι από σούπερ μάρκετ

Ελλάδα

Ένας 20χρονος έκλεβε λάδι από σούπερ μάρκετ. Το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη στην πόλη της Κοζάνης, ένας 20χρονος για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα, εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ίδιο, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας στην Κοζάνη.

Tο Σάββατο, ο φερόμενος ως δράστης εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε τέσσερα δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 85 ευρώ.

Ακόμα, διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος την περασμένη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα τρία δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, ενώ στις 16 του μήνα, από υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε τρία δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...