Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού, δηλώνει συνάδελφος του – «Για 15 λεπτά δεν ήταν ζωντανός»

Ελλάδα

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη. Αυτό αναφέρει συνάδελφος του αστυνομικού που ήταν μαζί του στην ίδια διμοιρία.

Ο αστυνομικός δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον διακομίσουν στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. 

Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με ΚΑΡΠΑ όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, έως ότου οι γκάστρι κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα», ανέφερε στο Mega ο συνάδελφός του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...