Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Ανατροπή στην Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια η νεκρή από πτώση από γέφυρα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ελλάδα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για την νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη. Αρχικά οι πληροφορίες των τοπικών Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για νεαρή τουρίστρια η οποία πιθανότατα βρέθηκε στο κενό όταν επιχείρησε να βγάλει κάποια φωτογραφία στη γέφυρα.

Νέες πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 17χρονη μαθήτρια και εξετάζεται το ενδεχόμενο και της αυτοχειρίας.

Η 17χρονη πήγαινε στην Γ' Λυκείου και ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό ερευνώνται. Η τραγωδία συνέβη στη γέφυρα της Σταλίδας, λίγο μετά το τούνελ στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με το flashnews, το 17χρονο κορίτσι που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό, ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως διερχόμενοι την είδαν την στιγμή που έκανε την βουτιά από την γέφυρα η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...