Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κρήτη: Άφαντη η σύζυγος του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Ελλάδα

Με εγκαύματα από καυστικό υγρό διακομίστηκε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ένας 36χρονος στην Κρήτη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από την 38χρονη σύζυγό του.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές η 38χρονη σύζυγός του, η οποία παραμένει άφαντη. 

Αρχικά τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε συλληφθεί, όμως η γυναίκα αναζητείται από τις Αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με ιδιωτικό όχημα.

Όπως έγινε γνωστό, είναι ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Το θύμα της επίθεσης είναι ληστής που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για ένοπλες ληστείες.

Δεν έχει εξακριβωθεί αν και για ποιον λόγο καυγάδισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο το γεγονός ότι η 38χρονη είχε μαζί της το επικίνδυνο υγρό δείχνει ότι είχε πάει στη συνάντησή τους με σκοπό να κάνει κακό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο 36χρονος διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ με εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου και το μάτι και πιθανότατα θα διακομιστεί αεροπορικώς στο ΚΑΤ στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή και υπάρχει φόβος να χάσει την όρασή του, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιείται ιατρικό συμβούλιο για αξιολόγηση των τραυμάτων και για να αποφασιστεί αν θα γίνει μεταφορά σε κλινική στην Αττική για ειδικότερη αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ δείγμα από το καυστικό υγρό παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί το είδος του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...