Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κρήτη: «Ανυπόμονος» πελάτης προσπάθησε να μπει με το 4×4 σε μπαρ (Βίντεο)

Ελλάδα

Η ψυχολογική κόπωση των πολιτών από τα μέτρα που έχουν στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων, γίνεται και πιο εμφανής κάθε μέρα που περνά.

Μετά την επίθεση στον Λοιμωξιολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα όπου ζήτησε να γίνουν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών, ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο, φανερώνει τα παρατράγουδα που έχει επιφέρει ο έλεγχος πριν την είσοδο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου, ένας άνδρας που δεν άντεξε την αναμονή για τον έλεγχο του πρασίνου πιστοποιητικού, έβαλε μπρος το όχημα του και εισέβαλε σε καφέ μπαρ.

Επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευτυχώς κάνεις δεν τραυματίστηκε. 

Ο άνδρας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, κατάλαβε το λάθος του και διαβεβαίωσε τον καταστηματάρχη πως θα πληρώσει τα «σπασμένα».

Μετά το περιστατικό δεν κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του άνδρα που εισέβαλε με το όχημά του στο κατάστημα και δε δόθηκε περαιτέρω έκταση στο περιστατικό. 

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...