Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κρήτη: Απίστευτη τροπή με τους δύο αγνοούμενους - Έκλεψαν βάρκα και έκαναν στόρι στο Instagram

Ελλάδα
Tags: Κρήτη

Από αγνοούμενοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι οι δύο νεαροί που φέρεται να χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Για τον εντοπισμό τους στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τις Αρχές και τελικά η «περιπέτειά» τους είχε αίσιο τέλος, ωστόσο στην πορεία αποδείχτηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο άνδρες είχαν κλέψει τη βάρκα για να πάνε μία βόλτα και όταν, στη συνέχεια, χάθηκαν έκαναν στόρι στο Instagram για να «ενημερώσουν» τις Αρχές.

Οι δύο νεαροί είναι 23 ετών, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από την Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τα σκάφη, από όπου έκλεψαν τη βάρκα, μετέβη στο Α.Τ Χερσονήσου και κατήγγειλε την κλοπή κάνοντας μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς να έχει προφανώς ιδέα για το τι είχε συμβεί...

Οι νεαροί στο στόρι που ανέβασαν στο instagram έλεγαν: «Κλέψαμε μια βάρκα» και με ένα... βελάκι έδειξαν ότι κατευθύνονται στη Ντία!

Το στόρι είδαν αρκετοί χρήστες του instagram ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση καθώς οι δύο νεαροί αδυνατούσαν να επιστρέψουν αφού έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

"Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για αγνοούμενη λέμβο με επιβαίνοντες έναν 23χρονο ημεδαπό και έναν 23χρονο αλλοδαπό, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ανάληψης Ηρακλείου και ν. Δία. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και παραπλέοντα πλοία. Από ξηράς επιχείρησαν τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Πρωινές ώρες σήμερα, η λέμβος εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητη, βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ηρακλείου, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Ηρακλείου, από όπου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ιατρικό έλεγχο. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και καταλογισμού κατά των υπαιτίων".

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...