Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος για τον βιασμό της τουρίστριας

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε σε βάρος του από 21χρονη Ολλανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του ασκήθηκε χθες ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος ενώ σήμερα οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ο 28χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη με την 21χρονη έγινε με τη συναίνεσή της κι ότι σε καμία περίπτωση δεν τη βίασε ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι όταν η νεαρή του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος το έκανε αμέσως.

Η καταγγελία της Ολλανδής τουρίστριας

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Ολλανδή τουρίστρια, εκείνη μαζί με τον 28χρονο ι πήγε σε μπαρ της περιοχής όπου διασκέδασε και στη συνέχεια η 20χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο του 28χρονου όπου εκείνος άρχισε να τη φιλά.

Εκείνη του ζητούσε να σταματήσει και όπως καταγγέλλει τη βίασε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...