Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην 40χρονη σύντροφό του με καυστικό υγρό

Ελλάδα

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη. Η Αστυνομία κλήθηκε χθες το μεσημέρι, σε εξοχική κατοικία στο Ρέθυμνο όπου διέμενε ζευγάρι Αυστριακών, από περίοικους οι οποίοι άκουσαν τις φωνές τους.

Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος άνδρας είχε τραυματίσει την 40χρονη σύντροφό του με την χρήση άγνωστου καυστικού υγρού και συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.

Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα στο σώμα της, ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και χρειάστηκαν ώρες για να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της, καθώς όπως δήλωσε η ίδια «τον ώθησε στην απόφαση να της ρίξει καυστικό υγρό».

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...