Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κρήτη: Επιχειρήσεις διάσωσης σε Ηράκλειο και Λασίθι - Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας από πτώσεις

Ελλάδα

Δύο επιχειρήσεις των αρχών σε Ηράκλειο και Λασίθι, για την παροχή βοήθειας σε δύο διαφορετικά περιστατικά πτώσης από μεγάλο ύψος πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για δύο ηλικιωμένους άνδρες, ο ένας στον οικισμό Καρδαμιανά, κοντά στην Γέργερη Ηρακλείου και ο δεύτερος σε ορεινή περιοχή της Ιεράπετρας Λασιθίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή της Γέργερης, ένας 80χρονος άνδρας, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του βρέθηκε σε κοίτη ποταμού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της πυροσβεστικής από το κλιμάκιο Μοιρών που μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο ηλικιωμένο ο οποίος – χωρίς τις αισθήσεις του – διεκομίσθη σε νοσοκομείο, ενώ ερευνώνται οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Στην Ιεράπετρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας βοσκός έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε δύσβατο σημείο και ζητήθηκε η βοήθεια των πυροσβεστών προκειμένου να μεταφερθεί σε σημείο όπου θα παραληφθεί από το ΕΚΑΒ. Σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Φόρτωση άρθρων...