Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση δύο παιδιών κι ενός ενήλικα από τη θάλασσα

Ελλάδα
Tags: Κρήτη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό, για τη διάσωση δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα, μέσα από τη θάλασσα σε παραλία των Γουβών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασυρθεί τα δύο παιδάκια, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν ωστόσο κριθεί απαραίτητο, θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο νερό εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στο νερό.

Στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης από το νερό του άτυχου άνδρα, ο οποίος κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...