Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κρήτη: Έσωσαν 26χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσω Instagram - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Ελλάδα

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/1) στο Ηράκλειο της Κρήτης εξαιτίας μίας πληροφορίας πως ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 ετών είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr όλα συνέβησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του 25χρονου είδε ένας φίλος του και πήρε έντρομος τηλέφωνο στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.

Ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία αφού είδε την ανάρτηση κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία του 25χρονου και τον τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους συναδέλφους του που ήταν σε περιπολία.

Ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός όμως του έπιασε την κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς που βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...