Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Η εκδρομή εξελίχθηκε σε εφιάλτη - Στο νοσοκομείο από αλκοόλ 15χρονη μαθήτρια

Ελλάδα

Σε κατάσταση οξείας μέθης, σύμφωνα με τις πληροφορίες παρελήφθη τα ξημερώματα από το ΕΚΑΒ ένα 15χρονο κορίτσι, από ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν στην τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, ότι η ανήλικη μεταφέρθηκε συνοδευόμενη από σχολική νοσηλεύτρια και εκπαιδευτικό ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα και πλέον η 15χρονη δεν διατρέχει κίνδυνο.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στήθηκε άλλη επιχείρηση από το ΕΚΑΒ για την διακομιδή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενός 4χρονου κοριτσιού, το οποίο - κατά τις πληροφορές - υπέστη δηλητηρίαση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατανάλωσε απορρυπαντικό πλυντηρίου. 

Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Ηράκλειο. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...