Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Κατέρρευσε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Ηράκλειο

Ελλάδα

Μπαλκόνι πρώτου ορόφου έπεσε σε γειτονιά του Ηρακλείου προκαλώντας έντονη αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 8.30 το πρωί οι κάτοικοι της οδού Πετλέμπουρη στα Καμίνια άκουσαν δυνατούς θορύβους και έντρομοι είδαν ένα ολόκληρο μπλακόνι να έχει καταρρεύσει πέφτοντας στα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος περαστικός».

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που διαπίστωσαν την πτώση μαρκίζας και μπαλκονιού στο οδόστρωμα με τα μπάζα να έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι αρχές τοποθέτησαν ειδική σήμανση και απέκλεισαν τον χώρο για την ασφάλεια των περαστικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η αιτία της πτώσης του μπαλκονιού ήταν η ελλιπής συντήρηση του κτιρίου σε συνδυασμό με την κακοκαιρία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...