Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κρήτη: Κατέρρευσε όταν άκουσε το πρόστιμο των 40.500 ευρώ η οδηγός που πάτησε τον σκύλο -Τι ισχυρίζεται η ίδια

Ελλάδα

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται τις επόμενες ώρες η 63χρονη Ρωσίδα που χτύπησε έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της στην περιοχή των Πατελών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για μία βιοπαλαιστή, που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στο άτυχο ζώο, το οποίο χειρουργήθηκε και είναι εκτός κινδύνου.

Μένει στην περιοχή και ήταν στον δρόμο για το σπίτι της. Όπως είπε, είδε τον σκύλο, έκοψε ταχύτητα, όμως θεώρησε πως ο σκύλος είχε φύγει από τη μέση του δρόμου και μπορούσε να περάσει χωρίς να τον χτυπήσει. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο σκύλος δεν είχε απομακρυνθεί, όπως η ίδια λέει πως πίστευε.

Της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Στο άκουσμα του ύψους του προστίμου, η γυναίκα κατέρρευσε. Εμφανίζεται συντετριμμένη, αισθάνεται πως στιγματίστηκε από το άτυχο περιστατικό, ενώ σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε, γι' αυτό και έφυγε από το σημείο.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...