Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κρήτη-Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ασθενής με τη μετάλλαξη Όμικρον 2 – Είναι ανεμβολίαστος

Ένας ασθενής με κορωνοϊό με τη μετάλλαξη Όμικρον 2 διασωληνώθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε νοσοκομείο στην Κρήτη. Είναι ο πρώτος ασθενής στο νησί που χρήζει εντατικής θεραπείας με τη συγκεκριμένη μετάλλαξη. 


Πρόκειται για έναν ενήλικα που είναι ανεμβολίαστος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti. Στο μεταξύ, λιγότεροι κατά επτά είναι σήμερα οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 125 ασθενείς όταν το προηγούμενο 24ωρο νοσηλεύονταν 132. Από τους 125 σήμερα, οι 20 είναι στη ΜΕΘ και από αυτούς οι 14 διασωληνωμένοι. Ακόμα, καταγράφηκαν και δύο νέοι θάνατοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...