Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει δίχρονο αγοράκι μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένο (φωτογραφίες)

Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Παλαιόκαστρο Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά 2χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με το creta24.gr, το αγοράκι είναι διασωληνωμένο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι άλλοι 3 τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους.

Η σύγκρουση του ΙΧ με το ασημένιο φορτηγάκι ήταν σφοδρή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr το ασημένιο φορτηγάκι κατέβαινε από την Αγία Πελαγία και για άγνωστο λόγο μπήκε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ΙΧ όχημα.

troxaio

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, για τροχαίο που σημειώθηκε στο Παλαιόκαστρο.

Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική για των απεγκλωβισμό των τραυματιών και η τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

 

IMG-92b34ab4122eb538e2518f12c4b3a088-V

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ εξετάζεται εάν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...