Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στο Σφηνάρι Κισσάμου (Video&Photos)

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στο Σφηνάρι Κισσάμου Χανίων στην Κρήτη. Έντονη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα στην Κίσσαμο.

Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση του χωριού Σφηνάρι, όπου λόγω των ανέμων έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ υπάρχει και συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης με δύο κλιμακοφόρα οχήματα.

Δεν απειλείται οικισμός στην περιοχή, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να ενισχυθούν περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στο Σφηνάρι Κισσάμου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...