Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Οργισμένη η χήρα του 22χρονου που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς -«Σε σκότωσαν οι καταραμένοι» (Εικόνες)

Κάνεις από τους οικείους του θύματος στην Κρήτη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Ελλάδα

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου εκεί που ο 22χρονος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.

Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

νεκροσ

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

αναρτηση

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

κκ

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του 44χρονου

Δράστης του φονικού ένας 44χρονος συγχωριανός του θύματος. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τον 22χρονο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σκότωσε τον συγχωριανό του με 4 σφαίρες στην πλάτη

Δράστης και θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα σε δρόμο του χωριού, το οποίο σήμερα ήταν γεμάτο από κόσμο, μιας και γιόρταζε ο ιερός ναός. 

Ο 44χρονος φέρεται στη συνέχεια, να πήγε έξω από το σπίτι της αδερφή του θύματος και να πυροβόλησε τον 22χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές στην πλάτη τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές με τις αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...