Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 22χρονος πιστολέρο που πυροβόλησε 29χρονο «για μία προσπέραση»

Ελλάδα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο 22χρονος Κρητικός, ο οποίος στις αρχές Αυγούστου πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο για μία προσπέραση. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σταυρούλα Κατσουλάκη, ο 22χρονος προσήλθε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Ο 22χρονος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στις 3 Αυγούστου, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρόνο για ασήμαντη αφορμή μετά από διαπληκτισμό και μάλιστα ενώ και οι δύο βρισκόταν στο αυτοκίνητο τους και ήταν σε κίνηση.

Ο «πιστολέρο» πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου κατηγορούμενος για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» σε βάρος του 29χρονου Νίκου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σχεδόν 14.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την ψηφιακή πλατφόρμα MyCoast - 500 καταγγελίες έχουν υποβληθεί

Σχεδόν 14.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την ψηφιακή πλατφόρμα για τις παραλίες «MyCoast» προκειμένου να υποβάλλονται καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της πα...

Έγκλημα στη Χαλκίδα: 63χρονη εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της - Τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Χαλκίδα με την υπόθεση δολοφονίας μίας 63χρονης γυναίκας στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Η 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο ισόγειο, με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές ...

Φόρτωση άρθρων...