Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ

Την τελευταία της πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής η 17χρονη μαθήτρια, που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας Ηρακλείου στην Κρήτη, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Η 17χρονη πέθανε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, λίγες ημέρες αφότου οι γιατροί, μετά τη διεξαγωγή τεστ, ανακοίνωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή, Σύμφωνα με το ekriti.gr.

Από την αρχή, η κατάσταση της υγείας της 17χρονης ήταν κρίσιμη, ενώ οι γιατροί έδιναν τεράστια μάχη.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης είχε πει ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η οικογένεια και οι φίλοι της 17χρονης έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αν και ήξεραν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, προσδοκούσαν σε ένα θαύμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...