Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης θετής του κόρης

Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος άνδρας από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε τη 13χρονη κόρη της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο της.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αμέσως μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου.

Ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες, ενώ την άποψή του υποστηρίζει τόσο η μητέρα όσο και η θεία της 13χρονης που κατέθεσαν ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

Την ίδια ώρα, η 13χρονη επιμένει στις καταγγελίες της και έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και παιδοψυχολόγοι.

Η 13χρονη πριν λίγες ημέρες εκμυστηρεύτηκε τα όσα ζούσε σε εκπαιδευτικό κάνοντας όμως λόγο ότι πρόκειται για φίλη της. Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Η κοπέλα βιάστηκε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Μία ημέρα αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο, ενώ το 13χρονο παιδί διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...