Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κρήτη: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Γάζι Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες (Photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο.

Από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός και ένας πολίτης που βρέθηκε στα «διασταυρούμενα» πυρά, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησε να σταματήσει ένα τζιπ, στο οποίο βρισκόταν ένας καταζητούμενος άνδρας, τον οποίο παρακολουθούσε. 

Το όχημα δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη, με τον καταζητούμενο να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη, και ένας πολίτης που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σεσημασμένος ο δράστης

Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας είναι ο δράστης που πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε τραυματίσει και τρεις αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, που προκάλεσε πανικό και μεγάλη αναστάτωση στο Γάζι, τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος είχε κρυμμένη στο αυτοκίνητό του ποσότητα κοκαΐνης αλλά και ένα όπλο, που κατέχει παράνομα. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε τον ύποπτο, ο οποίος επέβαινε σε τζιπ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το όχημα ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη και όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί φέρεται να ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου
Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...