Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Σοκάρουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ (βίντεο)

Ελλάδα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ σήμερα το μεσημέρι με έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα από αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο.

Πρόκειται για όχημα 4Χ4 το οποίο έγινε σμπαράλια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από το σημείο της σφοδρής πρόσκρουσης του οχήματος σε κολώνα γέφυρας. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι οι άλλοι δύο Έλληνες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο.

Τα ακριβή αίτια, κάτω από τα οποία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και που  είχαν ως αποτέλεσμα το  τραγικό δυστύχημα  ερευνώνται.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία του ΒΟΑΚ, όχημα της Πυροσβεστικής, η Τροχαία, καθώς και η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο ένας από τους συνολικά τρεις επιβαίνοντες φέρεται να εκσφενδονίστηκε ύστερα από την πρόσκρουση, ενώ οι άλλοι δύο εγκλωβίστηκαν. Το όχημα διαλύθηκε.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio_BOAK
troxaio_BOAK
troxaio_BOAK
troxaio_BOAK

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...