Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 63χρονος πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης. Το βράδυ εντοπίστηκε άντρας που ήταν κρεμασμένος μέσα στον χώρο της Σχολής από άλλον καθηγητή. Πρόκειται για τον πρόεδρό της, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του δι' απαγχονισμού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη, ωστόσο φέρεται ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας αντιμετώπιζε προβλήματα, σύμφωνα με την το cretalive.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στους κόλπους της Εκκλησίας της Κρήτης αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με το οποίο είχε στενούς δεσμούς. 

Συγκλονισμένοι είναι τόσο ο Aρχιεπίσκοπος Κρήτης όσο και οι Mητροπολίτες της περιοχής.

Ο εκλιπών είχε πλούσιο συγγραφικό έργο, σημαντικές περγαμηνές και γνώσεις και ιδιαίτερους δεσμούς με το Φανάρι, για αυτό και είχε ανακηρυχθεί Άρχων του Πατριαρχείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακά τραγούδια και τιμητικό άγημα Ποντίων το αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Στο Α΄ Νεκροταφείο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι στην πολιτική το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Στην κηδεία ...

Πειραματικά, Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Σχολεία: Από σήμερα οι αιτήσεις - Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία ...

Φόρτωση άρθρων...