Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ξάνθη: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… ξέμειναν από βενζίνη

Ελλάδα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ιδιοκτήτης ενός αγροτικού οχήματος στην Ξάνθη, ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής το βράδυ της Παρασκευής (23/09). 

Το αγροτικό όχημα έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες από την περιοχή του Κατράμιου και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.

Λίγες ώρες μετά το όχημα εντοπίστηκε παρατημένο στην περιοχή του Ζυγού, καθώς είχε τελειώσει η βενζίνη του και έτσι οι δράστες το εγκατέλειψαν. 

Το τελευταίο διάστημα οι κλοπές αυτοκινήτων βρίσκονται σε έξαρση στην περιοχή, καθώς αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα, με τους δράστες να χρησιμοποιούν τα οχήματα είτε για κλοπές, είτε και για διακίνηση παράνομων μεταναστών. Μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων τα οχήματα καταλήγουν καμένα και κατεστραμμένα ολοσχερώς, με τους δράστες να επιχειρούν έτσι να κρύψουν τα ίχνη τους. 

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης για Πειραματικά Σχολεία: Το μεγάλο ενδιαφέρον αποτελεί κίνητρο για να ενισχύουμε διαρκώς τη λειτουργία τους

Τη δημόσια κλήρωση για την εισαγωγή των υποψήφιων μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία παρακολούθησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Σε ανάρτησή του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Χαλκίδα: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τη δολοφονία 63χρονης – To θύμα φαίνεται να γνώριζε τον δράστη

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, με την Αστυνομία να στρέφεται στο ευρύτερο περιβάλλον της. Η γυναίκα, που εντοπίστηκε δολοφονημένη από ...

Φόρτωση άρθρων...