Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Πέθανε ο 14χρονος που είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα στο Εράσμιο

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ξάνθη, καθώς πέθανε ένας 14χρονος που είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα στο Εράσμιο.

Ο 14χρονος είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία του Ερασμίου στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

O 14χρονος από το Εύλαλο διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο αργά το βράδυ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και κατέληξε, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε από λουόμενους και μεταφέρθηκε στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο βρισκόταν μια γιατρός και ένας νοσηλευτής που έσπευσαν μαζί με άλλους λουόμενους να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 14χρονο, κάνοντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ συνέχισαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 14χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα στην πολυσύχναστη παραλία του Ερασμίου δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Φόρτωση άρθρων...