Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ξεκινά σήμερα η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Aρχίζει σήμερα η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός θα καθίσει στο εδώλιο του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Από τη στιγμή που πλέον η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα, το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ως αναρμόδιο, αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργοδικείο σε νέα ημερομηνία.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Η μήνυση σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του είχε κατατεθεί από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας η δίκη λάμβανε συνεχώς αναβολές. Όλα ξεκίνησαν, όπως καταγγέλλει η 30χρονη γυναίκα, όταν η ίδια ενημερώθηκε από μια φίλη της πως «πρωταγωνιστεί» σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Αμέσως της μπήκαν υποψίες και ξεκίνησε την αναζήτηση στις ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου

Οι καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, μετά τις αρχικές αποκαλύψεις για τη δράση του ραδιοφωνικού παραγωγού. 

Οι καταγγελίες έκτοτε πληθαίνουν με πολλές γυναίκες να έχουν ήδη καταθέσει τη δική τους ιστορία που αφορά revenge porn, αποδεικνύοντας από τις μαρτυρίες τους πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Τον Δεκέμβριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από τις μηνύσεις που κατέθεσαν σε βάρος του συνολικά άλλες τρεις γυναίκες, με τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια είχε ερωτικό δεσμό και είδαν τον εαυτό τους να φιγουράρει σε βίντεο στο διαδίκτυο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, αφού πρώτα του ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...