Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν - Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Photos)

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Το πρωί έφτασε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για τη δoλοφονία, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όχι μόνο για το έγκλημα, αλλά και για το «θέατρο» που έπαιξε ο κατηγορούμενος, σκηνοθετώντας ληστεία στο σπίτι του.

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Το χρονικό του εγκλήματος 

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 ένας φιμωμένος και δεμένος άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία για άγρια ληστεία που έγινε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε με την σύζυγο και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραψε κλαίγοντας στους αστυνομικούς τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε από όταν οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι μέχρι που έφυγαν αφήνοντας πίσω τους νεκρή την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και το σκυλάκι που είχε η νεαρή γυναίκα.

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν - Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έναν μήνα μετά, στις 16 Ιουνίου ο 34χρονος πιλότος μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). 

Οι αστυνομικοί περίμεναν να τελειώσει το μνημόσυνο της 20χρονης πριν προσαγάγουν τον Αναγνωστόπουλο που λίγα δευτερόλεπτα πριν έκλαιγε στην αγκαλιά της πεθεράς του.

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν - Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν πολλά. Έξι ώρες μετά, ο πιλότος ομολόγησε πως δεν έγινε καμία ληστεία στο σπίτι του και πως ο ίδιος σκότωσε με ασφυκτικό θάνατο την Καρολάιν, μετά από καβγά που είχαν, και πως κρέμασε με το λουρί της την Ρόξυ, το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η 20χρονη.

Σήμερα ο 34χρονος κρατούμενος επί δέκα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα σταθεί απέναντι στους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα δικάσουν το έγκλημα του σε βάρος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...