Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ξεκίνησε η κακοκαιρία - Σφοδρή βροχόπτωση στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας - «Ήχησε» το 112 στην Κοζάνη

Ελλάδα

Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε στην Ήπειρο το μεσημέρι της Κυριακής (24/09) με σφοδρή βροχόπτωση να σημειώνεται στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Παραμυθιάς.

Οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν προς Θεσπρωτία, οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες για την αποφυγή ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν το σύνολο της Ηπείρου από αύριο, ενώ η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημέρωσε τους Δήμους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες, εφιστώντας ταυτόχρονα και την προσοχή των πολιτών.

«Ήχησε» το 112 στην Κοζάνη για επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

Tο απόγευμα της Κυριακής (24/09) ήχησε το 112 με προειδοποιητικό μήνυμα προς τους κατοίκους της Κοζάνης, για την επικείμενη κακοκαιρία.

Το μήνυμα προς πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης αναφέρεται σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

«Ήχησε» το 112 στην Κοζάνη για επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσπρωτία: 17χρονος πέθανε από έμφραγμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί οικογένεια στη Θεσπρωτία, καθώς πέθανε την ώρα που κοιμόταν ένας 17χρονος. Ο 17χρονος πέθανε από έμφραγμα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή κ...

Διαβόητος αρχηγός τουρκικής συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα μετά από συνεργασία ΕΥΠ - τουρκικών Αρχών

Συνελήφθη στην Αθήνα ο αρχηγός της διαβόητου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras», η βάση του οποίου βρίσκεται στα Αδανά της Τουρκίας. Η σύλληψη έγινε στους Αμπελόκηπους. ...

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...