Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ξεσπά η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ – «Για μένα είναι πεθαμένος, μου έπαιρνε χρήματα»

Η αλβανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ελλάδα

Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ λέγοντας ότι έχει ξεγράψει τον γιο της και δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του.

Η  μητέρα του 45χρονου από το Παλαιό Φάληρο έκανε λόγο για τον βίαιο χαρακτήρα του γιου της και όπως λέει για την ίδια είναι πεθαμένος… «Ηταν προβληματικός, θα με σκοτώσει.. Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη και μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Η μητέρα του, με την οποία έμενε μαζί στο σπίτι που βρίσκεται πολύ κοντά από το σημείο της σεξουαλικής επίθεσης που πραγματοποίησε, κατέθεσε στην Αστυνομία για τα όσα ζούσε από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε. 

Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, είχε φύγει, σύμφωνα με τις πληροφορίες για χρόνια στην Αλβανία, όπου παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Όταν χώρισε επέστρεψε και άρχισε να συγκατοικεί με την μητέρα του- ο πατέρας του έχει πεθάνει- και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. 

Σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Γείτονες άκουγαν συχνά φωνές και τσακωμούς και έτσι είχαν καλέσει την Αστυνομία.  

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.

Τον ψάχνει και η αλβανική αστυνομία

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, μπήκε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε  ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...