Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βάρκιζα: Ξέχασαν κορίτσι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο

Ελλάδα

Ένα κοριτσάκι έμεινε ξεχασμένο στο σχολικό λεωφορείο για περίπου πέντε ώρες στη Βάρκιζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του. Ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε ότι μέσα στο σχολικό είχε παραμείνει ένα παιδάκι.

Ακόμα, στο σχολείο φαίνεται πως κανείς δεν αναζήτησε το κοριτσάκι που έλειπε. Το επόμενο δρομολόγιο ήταν έπειτα από αρκετές ώρες για να παραλάβει τα παιδιά και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Το κοριτσάκι έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί τόσες ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Το παιδί φαίνεται πως είχε αποκοιμηθεί και μόλις ξύπνησε τρόμαξε και άρχισε να κλαίει. Κάποια στιγμή ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ευελπίδων έχουν οδηγηθεί έπειτα από την σύλληψή τους ο οδηγός, η συνοδός, βρεφονηπιοκόμοι και ο διευθυντής του σταθμού. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι Αρχές διέταξαν περαιτέρω έρευνα για να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...