Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίστηκαν σε περιοχές της Αττικής Αττική από το Σάββατο έως και την Τρίτη, λόγω εργασιών και αγώνων.
Ειδικότερα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ:
Στην Αθήνα, στην οδό Σταδίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, την Κυριακή από 7:00-11:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Εδουάρδου Λω.
Στην Αθήνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, το Σαββατοκύριακο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: α) στην οδό Μιχαλακοπούλου, στην άκρα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδικών αριθμών 175 και 201 και από το 94 έως το 200, β) στην οδό Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των αριθμών 25 και 31, στην άκρα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
Στο Χαλάνδρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, το Σαββατοκύριακο κατά τις ώρες 7:30 έως 15:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του οδικού αριθμού 40, για μέγιστο πλάτος 0,50 μ., μήκους ενός μέτρου. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
Στο Μαρκόπουλο, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, τη Δευτέρα και την Τρίτη από 07:30 έως 15:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στο ρεύμα από Μαρκόπουλο προς Παιανία, ως εξής: α) Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερχείας και Γκινοσάτη, μέγιστου πλάτους 0,50 μ., β) στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Ερχείας και για 1,25 μ. από αυτή, για μέγιστο πλάτος 0,80 μ., γ) στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γκινοσάτη και για 1,25 μ. από αυτή, για μέγιστο πλάτος 0,80 μ. Κατά τις διακοπές αυτές, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Στη Σαλαμίνα, λόγω διεξαγωγής αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου-Σαλαμίνια 2019», την Κυριακή από ώρα 08:30 μέχρι το πέρας του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις λεωφόρους και οδούς: α) Λεωφόρος Ψιλής Άμμου, από την ομώνυμη παραλία έως τη Λ. Φανερωμένης, β) Λεωφόρος Φανερωμένης, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Ψιλής Άμμου και του Λιμένα Στενών Σαλαμίνος (Φανερωμένη) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, γ) Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ του λιμένα Στενών Σαλαμίνος (Φανερωμένη) και της οδού Νικόλαου Πλαστήρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, δ) Νικόλαου Πλαστήρα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Γεωργίου και της Λεωφόρου Φανερωμένης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή και για τον 5ο Ημιμαραθώνιο με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού».
Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις