Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πορεία διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης στο Κολωνό (Photos)

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης στο Κολωνό.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής.
Πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο, τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας. Πάνω από 1.000 άτομα συμμετέχουν στην πορεία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και κατευθύνονται προς το Σύνταγμα. 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ειδικότερα, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Η πορεία στη Θεσσαλονίκη 

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας και του κράτους, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την πλατεία της Καμάρας.

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά», είναι κάποια από τα συνθήματα που φωνάζουν. Την πορεία συνοδεύουν αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...