Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση λόγω αγώνων δρόμου

Ελλάδα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τεσσάρων αγώνων δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση έχει προχωρήσει η τροχαία από το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν ως τις 2 μετά το μεσημέρι από το Καλλιμάρμαρο προς τον Μαραθώνα, λόγω της 3ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως τις 12 το μεσημέρι σε δρόμους και λεωφόρους των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας - σε τμήματα, μεταξύ άλλων, της Πειραιώς, της Ιεράς οδού και της Αθηνών - Κορίνθου - λόγω της διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»

Έως τις 3 μετά το μεσημέρι διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του δήμου Μεταμόρφωσης λόγω της διεξαγωγής αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Αρβανίτεια 2023»

Λόγω διεξαγωγής διαδημοτικών αγώνων δρόμου στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή ως τις 12 μετά το μεσημέρι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 22 Μαΐου

Γεγονότα 1762: Η Σουηδία και η Πρωσία υπογράφουν την Συνθήκη του Αμβούργου. 1819: Το «Σαβάννα» είναι το πρώτο ατμόπλοιο που διασχίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό. 1840: Καταργείτ...

Φόρτωση άρθρων...